دانشکده علوم پزشکی بهبهان

هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام

پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان جناب دکتر بادفر بمناسبت هفته دولت

1398/06/01 | خ سالاری | پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی بهبهان جناب دکتر بادفر بمناسبت هفته دولت | عمومی،اخبار ویژه،خبر اسلایدر،اطلاعیه ها | 44 | 0 نظر | print | |

هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام"رجایی" و " باهنر" مزین و هفته دولت نامگذاری شده فرصتی برای سرمشق قراردادن راه، روش و منش این عزیزان در زمینه خدمت رسانی بی منت و خالصانه به مردم است.

بی‌تردید در سالی که از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سال "رونق تولید" نامگذاری شده است،تمام مسئولان و مدیران باید با تأسی از ویژگی‌های والای اخلاقی و رفتاری شهدای دولت و منش آنان، در راستای سربلندی و عزت ایران اسلامی و جامه عمل پوشاندن به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  و دولت تدبیر و امید گام بردارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت را به همه همیاران و همکاران دولت تبریک عرض نموده و موفقیت همگان را در راستای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی و ادامه راه شهیدان از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر غلامرضا بادفر

رئیس دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی بهبهان